Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Felfedezők, felfedezések.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Felfedezők, felfedezések.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: felfedezok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Franciaország

Franciaország

Franciaország általános ismertetése, városok, látnivalók, az ország művészetének (irodalom, képzőművészet, stb.) történetének bemutatása. Párizs látnivalói. Könyvismertetők. Híres francia személyiségek.

Külföldi társkereső

Külföldi társkereső

Barátokat, partnert, ismerősöket találhatsz az egész világban a külföldi társkereső oldalam segítségével. Nagyszerű lehetőség a nyelvtudás gyakorlására is, s közben szórakozva fejlődik a nyelvtudásod. Speciális társkeresési lehetőségek. Magyarok a nagyvilágban. Társkeresés német nyelven, angol, olasz, francia nyelven.

Legenda

Legenda

Várakról, városokról, misztikus személyekről, különleges helyekről szóló legendák, rejtélyek és csodák világa. Ősi és ókori mítoszok, mondák és legendák. Elsüllyedt világok, misztikus történések. Ókori, középkori és újabb legendák világa.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Tuti menü